Nieuws

Hallo liefste leden en ouders!

Zondag 20/08 en 27/08 liggen de gevonden verloren voorwerpen van het kamp uitgestald in het jongenslokaal. Na de Chiro (om 17u) welkom om al je spullen die kwijt zijn te komen zoeken!

Via onderstaande link kan u het kamp-chiroke raadplegen met alle belangrijke (en minder belangrijke) info rond het kamp! Met o.a. paklijsten, adressen, contact gegeven in nood...

De jongens leiding amuseert zich deze zondag op Rock Werchter. Het zal dus geen Chiro zijn voor de jongens. De meisjes hebben wel gewoon Chiro. Volgende week zijn we terug paraat!

Aanstaande zondag, 11 juni, zal het zowel voor de jongens als de meisjes geen Chiro zijn omwille van het schoolfeest in Noorderwijk. De week daarna zijn we terug paraat!

Deze zondag vieren we de verijzenis van onze lieven heer en is het bijgevolg geen Chiro! De sloebers en pinkels mogen wel, om 9u30, paaseitjes komen rapen op de Chiro, joepie! De week daarna is het Hapkes en Stapkes en dus ook geen Chiro.

Hallo!

Ook dit jaar kan je mee sparen voor Chiro Noorderwijk met Joyvalle en Lotus!

Knip de rode flappen op de bussen van Joyvalle en 't Appelsientje uit. Op volgende plekken kan je ze afgeven:

Hoi! Deze zondag is het gewestdag. Spelletjes spelen met andere Chiro's en laten zien dat Chiro Noorderwijk de beste zijn van 't gewest! De gewestdag begint om 13u. We verzamelen om 12u30 op Chiro Noorderwijk.

Op 5 maart kuist de leidingsploeg de Chiro op! Daarom zal het die zondag uitzonderlijk geen Chiro zijn. Op 12 maart is iedereen terug welkom op een propere Chiro!

Pagina's

Subscribe to Nieuws