Nieuws

Hallo!

Ook dit jaar kan je mee sparen voor Chiro Noorderwijk met Joyvalle en Lotus!

Knip de rode flappen op de bussen van Joyvalle uit. Op volgende plekken kan je ze afgeven:

Deze zondag kuist de leiding alle gemaakte rommel op van de fuif de vorige dag, en kunnen we dus jammer genoeg geen Chiro houden. Als vervanging kunnen de jongste leden wel naar de kinderfuif komen zaterdag (zie onder activietein op de site).

Hallo!

Aangezien we komende zondagen Kerstavond en oudjaar vieren, zullen het die zondag geen Chiro zijn. Tot op 7 januari, klaar voor een nieuw jaar Chiro!

Hallo liefste leden en ouders!

Zondag 20/08 en 27/08 liggen de gevonden verloren voorwerpen van het kamp uitgestald in het jongenslokaal. Na de Chiro (om 17u) welkom om al je spullen die kwijt zijn te komen zoeken!

Via onderstaande link kan u het kamp-chiroke raadplegen met alle belangrijke (en minder belangrijke) info rond het kamp! Met o.a. paklijsten, adressen, contact gegeven in nood...

De jongens leiding amuseert zich deze zondag op Rock Werchter. Het zal dus geen Chiro zijn voor de jongens. De meisjes hebben wel gewoon Chiro. Volgende week zijn we terug paraat!

Aanstaande zondag, 11 juni, zal het zowel voor de jongens als de meisjes geen Chiro zijn omwille van het schoolfeest in Noorderwijk. De week daarna zijn we terug paraat!

Deze zondag vieren we de verijzenis van onze lieven heer en is het bijgevolg geen Chiro! De sloebers en pinkels mogen wel, om 9u30, paaseitjes komen rapen op de Chiro, joepie! De week daarna is het Hapkes en Stapkes en dus ook geen Chiro.

Pagina's

Subscribe to Nieuws